Més de 20 anys d’experiència en el nostre area ens han portat al desenvolupament d’un mètode de treball fiable i felixble

Sistema de gestió de qualitat: La voluntat de millora continua i de satisfacció dels nostres clients es basa en un sistema que garanteix la qualitat, basada en la norma ISO 9001-2015, que apliquem a l’elaboració dels nostres projectes, les direccions d’obra i en les realitats dels nostres col·laboradors.

Sostenibilitat: Conscients de l’impacte que generan els edificis en el medi ambient, així com de la limitació dels recursos naturals i de l’elevat consum d’energia associat a la seva vida útil, els nostres projectes incorporen des del principi mesures d’estalvi i eficiència energètica.

Gràcies al nostre compromís i bones pràctiques en la construcció sostenible, el 2016 vam aconseguir el diploma acreditatiu de reconeixement BREEAM associat.

Medi Ambient: Com a garantia de la nostra sensibilitat amb el medi ambient, des de la nostra empresa realitzem un seguiment i control dels processos derivats del despatx que puguin tenir un impacte rellevant en el medi ambient (residus i consums), de manera que es garanteixi el compliment de la legislació aplicable i la millora ambiental d’aquests. Per això des de 2017, disposem de la certificació ISO 14001 – 2015 de Gestió Ambiental, en la activitat del despatx.

Innovació: Implementem la tecnologia, els processos i la col·laboració entre agents que intervenen en el projecte i obra, tant en l’estratègia del disseny com en el procés d’execució.

L’objectiu principal de l’aplicació del BIM al nostre despatx és l’augment de la qualitat, mitjançant un model 3D que ens permet visualitzar i corregir el projecte, extraient la informació més important per la construcció de l’edifici, anticipant la presa de decisions contrastades, a les primeres etapes, a favor de l’excel·lència.

Utilitzem LEAN Constrution, basat en la gestió dels projectes de construcció seguint els principis de la millora continua i el LEAN manufacturing, tenint com a objectiu minimitzar les pèrdues i maximitzar el valor del producte final, dissenyat conjuntament amb el client.