Notícia // 15 novembre, 2019

Participem a les 48h Open House BCN

Enguany hem participat a l’Open House Bcn per segona vegada, en l’aniversari dels 10 anys del Festival d’arquitectura de Barcelona, en aquesta ocasió dedicat a “Dones Arquitectes”.

Us volem agrair a tots els que ens heu acompanyat. Al Nou Centre Guttmann Barcelona vam rebre més de 200 visites durant la jornada de diumenge. Es el segon any que participem ensenyant l’edifici que ja es troba en ple funcionament. Vam guiar-vos a la visita de l’edifici d’ús mixt, la base en contacte amb l’exterior on es troba la neuroclínica i gimnàs de rehabilitació i les plantes superiors on hi ha els apartaments de promoció de vida autònoma Guttmann Barcelona Life.

Més de 320 persones van participar de la visita dins la reconversió de complex industrial en estudis, on us vam ensenyar el nou espai de treball de Vitaller Arquitectura, dins l’Espai Serrahima, un espai industrial transformat, on s’ha creat un espai diàfan de treball que mira a l’exterior, alliberant-ne l’estructura industrial, deixant-la vista per tal de posar-la en valor.

Moltes gràcies a l’organització de 48h Open House BCN, per proposar-nos col·laborar en donar a conèixer el patrimoni arquitectònic de la ciutat de Barcelona.